Politica de confidentialiate


1. DATE DE CONTACT

Siteul web www.vestgrupinstal.ro  apartine si este administrat de catre S.C. Vest Grup Instal S.R.L., companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

  • telefonic: 40-21-222-0445 /40-0728-876-120
  • e-mail: office@vestgrupinstal.ro
  •  la adresa: BUCURESTI, Str. Comana, Nr. 9B, Sector 1
  • Date fiscale: Nr. Reg. Com.: J40/9904/2002 CUI: RO 14931629

2. GENERALITATI

Documentul pe care tocmai îl parcurgeți in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va arătam ca încrederea pe care ne-o acordați nu este unilaterala, si ca si noi, la rândul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in site-ul nostru sa fie cat mai plăcuta si fara consecințe pe care nu le anticipați.
Va rugam sa parcurgeți aceasta Politica si sa ne adresați orice solicitare de detalii la datele de contact menționate mai sus.
In cazul in care nu sunteți de acord cu termenii si condițiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal dar si in termenii si condițiile generale, din punct de vedere al informațiilor confidențiale.), va rugam sa nu utilizați site-ul www.vestgrupinstal.ro

Conform prevederilor  Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 completate cu legislația romana in vigoare, respectiv  Legea 190/2018 ,pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. Vest Grup Instal S.R.L. administrează in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, in contextul vizitării site-ului www.vestgrupinstal.ro
Prin continuarea utilizării site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii aceste Politici, sunteți de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

3. CE FEL DE INFORMATII COLECTAM DE LA DVS

 S.C. Vest Grup Instal S.R.L. colectează informație de la utilizatorii săi in următoarele modalitati : din rapoartele traficului înregistrat de serverele care găzduiește site-ul, precum si prin intermediul cookie-urilor.
 Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal

  • Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.vestgrupinstal.ro
  •  Activitati de promovare a  serviciilor oferite de către S.C. Vest Grup Instal S.R.L.

Informație furnizata direct de utilizator:
S.C. Vest Grup Instal S.R.L. prin intermediul site-ului www.vestgrupinstal.ro NU colectează informații direct de la utilizator.
Informație din raportul de trafic al serverului:
Atunci când vizitați un site web, dezvăluiți anumite informații despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ați intrat in site-urile noastre.  S.C. Vest Grup Instal S.R.L., ca si alți operatori, înregistrează aceasta informație.

Cookie-uri:
In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor noștri, S.C. Vest Grup Instal S.R.L .folosește cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmărirea preferințelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informații si servicii bazate pe preferințele pe care vi le-ați exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, rețele terțe de publicitate online pot folosi cookie-uri pentru a putea adapta mesajele publicitare in funcție de preferințele dvs.. Cookie-urile sunt fișiere de tip ?.txt?, oferite browser-ului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookie-urilor este un standard actual la multe dintre site-urile importante pe care le vizitați.. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookie-uri. Daca însa preferați acest lucru, puteți reseta browserul dvs. fie sa va anunțe ori de cate ori primiți cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookie-urilor. Trebuie însa sa aflați ca unele secțiuni ale site-ului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ați setat browserul dvs. sa respingă cookie-urile.

Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvăluiți in mod voluntar informații personale in mediul de comunicare online, ca forumurile online, programul de e-mail, programul de FTP, grupurile de discuții, serviciile de chat, informația dezvăluita de dvs. poate fi ușor colectata si folosita de persoane neautorizate. S.C. Vest Grup Instal S.R.L. face tot posibilul sa protejeze informația dvs. personala. Detalii despre politica de cookie-uri regăsiți aici (legătura spre pagina de politici de cookie-uri)

4. CUM SI CAND ESTE FOLOSITA INFORMATIA

 S.C. Vest Grup Instal S.R.L. folosește informația colectata de la dvs. in mai multe feluri, in funcție de tipul de informație colectat:

  • Informația colectata din raportul de trafic al serverului S.C. Vest Grup Instal S.R.L.: acest tip de informație ne ajuta sa identificam care secțiuni ale site-ului nostru sunt secțiuni de interes pentru utilizatori.  S.C. Vest Grup Instal S.R.L. colectează de asemenea adresele IP ale utilizatorilor săi in scopul administrării sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitării activităților infracționale .
  •  Informația colectata prin intermediul cookie-urilor:  S.C. Vest Grup Instal S.R.L. folosește cookie-uri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obținerii de informații statistice care sa ne permită imbunatatirea serviciilor noastre.

5. CUM PROTEJAM NOI INFORMATIA COLECTATA DE LA DVS

Confidențialitatea si protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.  S.C. Vest Grup Instal S.R.L. nu oferă informația colectata unor terți. Orice statistica privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informație identificabila personal despre nici un utilizator individual.

6. CINE ARE ACCES LA INFORMATIA COLECTATA DE LA DVS.

Prin excepție de la cazurile expuse mai sus,  S.C. Vest Grup Instal S.R.L. nu va dezvălui nici un fel de informație identificabila personal despre utilizatorii săi către terțe parți .

7. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

  • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
  • de acces la datele dvs. cu caracter personal;
  • de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile  legii - in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
  • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.
  • Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre S.C. Vest Grup Instal S.R.L. la adresa de mail: office@vestgrupinstal.ro

Durata prelucrării datelor va fi determinata in general de momentul exercitării dreptului dumneavoastră la opoziție conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.